EN

PREȚURI COMPETITIVE

Lista de prețuri

Prețul intervențiilor chirurgicale variază în funcție de complexitatea acestora, a tipurilor de proteze („plase”) folosite și includ toate cheltuielile aferente spitalizării și materialelor folosite.

Hernie inghinală

Hernia inghinală are întodeauna indicație chirurgicală, operația fiind singurul procedeu în măsură să asigure vindecarea. Intervenția chirurgicală presupune readucerea conținutului heniei in abdomen și corectarea defectului prin utilizarea unei proteze sintetice (plasă).
Prețul intervenției: între 1600 – 1900 Euro

Hernie femurală

Hernia femurală are intodeauna indicație chirurgicală, operația fiind singurul procedeu în măsură să asigure vindecarea. Intervenția chirurgicală presupune readucerea conținutului heniei in abdomen și corectarea defectului prin utilizarea unei proteze sintetice (plasă).

Prețul intervenției: între 1600 – 1900 Euro

Hernie ombilicală

Tratamentul herniei ombilicale este eminamente chirurgical, vindecare putându-se obține doar printr-o intervenție chirurgicală. Netratată, hernia ombilicală are tendința să crească în dimensiuni și se poate complica cu strangulare, ocluzie intestinală, ulcere cutanate.

Prețul intervenției: între 1500 – 1900 Euro

Hernie hiatală

Indicația operatorie se stabilește împreună cu medicul gastroenterolog, nu în toate cazurile de hernie hiatală fiind necesară intervenția chirurgicală. Pentru cazurile simptomatice, ce nu răspund la tratament, operația este singura alternativă viabilă.
Prețul intervenției: între 3500-4500 Euro

Alte hernii

Pentru alte tipuri de hernii (hernie Spiegel, hernie de linie albă), prețul intervenției este între 1600 – 1900 Euro.

Eventrații

Eventrațiile abdominale sau herniile post-incizionale sunt defecte ale peretelui abdominal antero-lateral, ce apar în zone devenite „slabe”, ca urmare a altor intervenții chirurgicale, traumatisme (toraco-abdominale) închise sau deschise sau după proceduri minim invazive (inclusiv după chirurgia laparoscopică sau robotică), ce crează breșe chiar punctiforme, la nivelul peretelui. Aceste defecte pot fi situate imediat sub vechiile cicatrici dobândite, sau în imediata lor proximitate.

Prețul intervențiilor este între 2000 – 5000 Euro.

Eventrație parastomială

Intervenția chirurgicală pentru eventrațiile parastomiale se practică în anestezie generală și durează între 60-180 min. Operația se face în ziua următoare a internării, datorită necesității unei pregatiri mecanice si antibiotice a intestinului. Durata spitalizării se poate extinde până la 2-4 zile postoperator.
Prețul intervenției: între 2000 – 3000 Euro

Diastaza de drepți abdominali

Tratamentul este în general de natură chirurgicală, în cazurile incipiente fiind într-un oarecare grad utilă kinetoterapia. Intervenția chirurgicală de plicatură pe cale laparoscopică este minim-invazivă asigurând o recuperare rapidă și un rezultat estetic foarte bun. Intervenția chirurgicală se face cel mai frecvent în anestezie generală, externarea din spital fiind posibilă a doua zi după operație sau în anumite cazuri în ziua operației.

Prețul intervenției: între 2500 – 3500 Euro